Ohlédnutí za uplynulou sezónou dle Martina Vlacha

06.08.2014 12:02

V ohlédnutí za minulou sezónou jsme schopni říct, že po vskutku špatném vstupu do soutěže, kdy hned prvních několik kol byl náš kádr zužován častými zraněními a tím pádem trpěl náš herní projev, jsme soutěž dokončili na průměrném 9. místě. Na utkání jsme často jezdili i v 6ti lidech a kádr byl doplňován hráči z ¨B¨ týmu.
Body jsme sbíraly jen hodně sporadicky, ovšem vše zlé se v dobré obrátilo. Kluci, kteří se vrátili z marodky, měli sil na rozdávání a v jarní části soutěže jsme začali naplňovat náš potenciál...
Tým táhl 2. nejlepší střelec celé soutěže Petr Havelka, jehož góly nás držely po celou dobu soutěže. Velice kvalitní výkon zápas co zápas prokazoval Petr Dolíhal a dlouhodobou vyrovnanou výkoností se projevovali i Marek Stehlík, kterému ovšem na celkovém dojmu uškodily časté zkraty a zbytečná vyloučení.
Celkový dojem z naší historicky první účasti v Okresním přeboru můžeme tedy brát jako celkem pozitivní start k lepšímu futsalu a doufáme, že progres naší hry se jen tak nezastaví.

V tomto roce zárověň vznikl i B tým, seskládaný většinou ze starších kluků, kteří hned ve své první sezóně ve III. třídě ukázali svoji kvalitu a zkušenost a vybojovali perfektní II. (postupové) místo v tabulce. Postupovat ovšem nechtěli a tak budou v sezóně 2014/2015 kopat i nadále III. brněnskou třídu.

Zpět