Hustopeče - Gladiators Brno 6:4

17.02.2015 12:50

V rámci 17. kola přijeli do hustopečské haly brněnští Gladiátoři. My šli do zápasu pouze s 6 hráči do pole, což šlo vidět hlavně v druhém poločase na našem fyzickém fondu. Plán byl takový, že budeme držet míč na sálovkách, což podpoříme dobrým pohybem a spěchat do útoku nebudeme.
Ovšem už od prvních minut jsme se toho nedrželi a v naší hře převládal zmatek a chaos. Byli jsme to naštěstí ale právě my, kdo otevřel gólový účet zápasu. V zápisu o utkání se v kolonce střelců jako první objevil Zdeněk Očenášek, který dokázal zblízka potrestat špatnou rozehrávku soupeře. O pár minut později ovšem přišlo rychlé vyrovnání. Lehkou střelu ze střední vzdálenosti Martin Vlach jen vyrazil před sebe a dorážka už jednomu z Gladiátorů nedělala větší problém, 1:1. Na 2:1 upravil skóre Janota Tomáš tvrdou střelou zpoza šestky, a když o minutku později od vlastní brány vyvezl míč Tibor Fekete a bodlem nedal brankáři hostů šanci, šlo se do kabin za stavu 3:1.
V druhé polovině jsme se dostali až do čtyřbrankového náskoku, který zařídil další trefou jak Janota Tomáš, tak ke konci už hodně unavený Zdeněk Očenášek. Soupeř ale nerezignoval a i když se častěji než hře věnoval spíš nářkům u rozhodčích, dostal se opět na dostřel. My se přestali pohybovat, jak bylo potřeba, soustředěnost odešla úplně, a tak se brněnští dostal až na rozdíl jedné branky. Ubránit závěrečné power play se naštěstí podařilo poměrně obstojně a tak když Tomáš Janota vteřinu před koncem zkompletoval hattrick do prázdné branky, mohly se spustit pozápasové radosti a připsat další 3 body do tabulky.

Zpět