Futsalisté Hustopečí mají za sebou I. zápas nové sezóny

09.10.2017 16:14

Minimální příprava, velké změny v kádru, odpočinek a výroba nových dresů… V tomto duchu se neslo léto A týmu hustopečských futsalistů, kteří tuto sobotu odehráli svůj I. zápas nového ročníku Krajského přeboru. A to se soupeřem z těch méně příjemných. Brněnská Technika, proti které jsme nastoupili v hale v Pohořelicích, je totiž velmi zkušený mančaft, který ještě loni hrál Divizi.

A byla to právě Technika, která po našem zmatku v obraně hned z kraje zápasu otevřela skóre zápasu. Jenže pak se v 7. minutě do balónu téměř na půlce parádně opřela jedna z letních posil (Patrik Nasadil) a o pár minut nekompromisně dorážel jinou střelu Jirka Unger a od té chvíle už jsme v zápase neprohrávali. Technice se sice podařilo ještě jedno
u srovnat, ale po pěkné akci Zdeňka Očenáška jsme šli do kabin s vedením 3:2.
Ve druhé půli jsme měli podstatně více ze hry a soupeři se vyrovnali i silově, což neslo ovoce zejména v rozmezí 29. a 33. minuty, kd
y jsme tam „napraskali“ 5 gólů a rozhodli tak o vítězi tohoto pěkného a důrazného utkání.
Největší bodovou sklizeň měl v prvním zápase Petr Havelka (2+3), ale velmi dobře hráli i další zkušení matadoři a ve výtečném světle se ukázali všichni nováčci.

Bylo by fajn se od tohoto úspěchu odrazit a přenést si herní pohodu i do prvního domácího zápasu, který odehrajeme již tuto sobotu od 19:00 v hale v Hustopečích proti týmu Inexis Bučovice.

 

Zpět