ZHODNOCENÍ PODZIMU

02.01.2012 11:50

Půl sezony za námi, na řadu teď přicházejí zimní turnaje a Brno Open.

Těch, kteří by měli odvahu ji krátce zhodnotit a napsat svůj výhled do budoucna nebylo moc:

Zdeněk Beran
"Zhodnocení podzimu - zažil jsem i lepší. Odehrál jsem 5 minut a potom dostal červenou kartu.
Výhled na jaro - minimálně dvě kola si nezahraju."

Pavel Nečas
"Myslím že přerod našeho starého týmu v nový docela zdárně pokračuje a je pomalu vidět že když je chuť a nálada se do toho opřít, nebo zahrát s nadhledem a bez tlaků....tak to prostě jde.
Sám jsem s toho podzimu neměl dobrej pocit, ale když teď vidím že se mladí dokážou bez nás ( dva kusy starých psů se vždycky hodí) poprat.....věřím v jarní záchranu."

Michal Stehlík
"Co se týká mého hodnocení podzimní části sezony:
Byl jsem přítomen pouze na pár zápasech, ale i tak jsem na 100% přesvědčen o tom, že pokud budeme chtít mít ambice zachránit tuto soutěž (a to nebude rozhodně nic jednoduchého), čekají nás tyto úkoly:
1.) Začít táhnout za jeden provaz a všichni pro to budou muset udělat maximum (tady si musí hrábnout do svědomí každý sám)....
2.) Stabilizovat sestavu na zápasy tak, aby v ní každý týden nezústali 3 lidi a ostatní se neustále měnili
3.) Každou sezonu jsme jak střelecky, tak na brankářském postu měli individualitu, která to dokázala vzít na sebe příp. nás dost podržet. Musíme si přiznat, že to nám na podzim jednoznačně chybělo.
     Martin v brance snad brzy doroste v golmana Ondrových kvalit (turnaj v Uherčicích byl velkým příslibem), a toho střelce bychom měli hledat hlavně mezi mladšími spoluhráči.
     Velkým příslibem byl donedávna Mara D. ovšem s jeho přístupem v poslední době je to celkem na štíru. Zkusme mu v rámci možností trošku "promluvit do duše" a pokusit se vzkřísit jeho možnosti.
4.) No a posledním bodem je jednoznačně zapracování nových členů do týmu (Sagoš, Chuck apod.), kteří mohou naši hru oživit a také pozvednout na potřebnou úroveň.
Já jsem přesvědčen o tom, že tento tým má na to důstojně hrát 1. brněnskou třídu.
Sám bych chtěl přispět svojí troškou do mlýna tím, že se budu pravidelně se zúčastňovat všech zápasů a dát do toho max. srdíčka."

Kuba Caha
"První půle sezony byla velká mizérie, jednak vzhledem k různým názorům na pojetí hry, tak tomu nepomohlo ani slabé nasazení do jednotlivých zápasů, což vedlo k prohrám s relativně slabýma týmama.
Snad budou jednotlivé zimní turnaje inspirujícím nábojem, k pojetí každého zápasu v následující jarní části. Snad dojde k začlenění nových členů do kádru, což by mohlo proběhnout již během zimní ligy."

Tibor Fekete
"Podzimní část sezony nebyla vubec vydařena. Jezdilo nas malo na zápasy a šlo vidět že skoro nikdo tomu nedal to srdičko aby nas to aspon bavilo když se prohravalo.
V jarni části to doufam bude lepší. Přidá se Sagoš, Chuck a Proša tak doufam to přinese jen dobrotu a udržíme se v jedničce. Tak se kousnem a budem hrat jak na mikulašskym."

Aleš Florián
"Podzimní část sezóny byla nějaká divná. Hrálo se s myšlenkou na moderní futsal, která však nebyla u nikoho zažitá a někým nebyla ani akceptovaná. V našem tradičním pojetí hry nastal chaos. Také si nepamatuji, že by dva týdny po sobě hráli stejní kluci.
Velká marodka, jiné povinnosti a bolehlav z předešlého dne byly také důvody vysokých proher.
I přes toto všechno věřím, že se tým stabilizuje, v průběhu zimní ligy zapracuje nové hráče, kteří mají lepší předpoklady pro moderní hru, a na konci sezóny se budeme radovat nejhůře z 10. místa v tabulce!"





 

Zpět