Vydřené body pro A tým a futsalový víkend žáčků a přípravky

22.11.2016 16:34

Několik důležitých utkání odehráli hustopečtí futsalisté v posledních dnech. A to jak ti starší, tak i žáčci a přípravka!

Nejprve ve středeční dohrávce vyhrálo na domácí palubovce Áčko 4:2 nad Saňaři ze Sokolnic a rozhodně to nebyl jednoduchý zápas. Vítězství jsme doslova utrpěli a můžeme být jen rádi, že se soupeř v závěru uchýlil k přesilovce, což se mu vůbec nepovedlo.

TJ AGROTEC HUSTOPEČE - SOKOL SAŇAŘI SOKOLNICE 4:2 (2:0)
4. Vejvančický M. (Gajdoš), 10. Pukančík (Očenášek), 29. Očenášek (Vejvančický R.), 35. Gajdoš (Vlach) - 22. Odehnal (Načíňák L.), 31. Rozbořil (Lukáš)

V sobotu pak týmové přibližovadlo poprvé otestovali naši žáčci, kteří jeli do Rousínova na první hrací den Zimní halové ligy. A nevedlo se jim špatně. Po prvním prohraném utkání, kdy už nestihli dotáhnout náskok domácího Rousínova (2:3), se jim podařilo porazit 2:1 Rajhrad a v posledním zápase zvítězili přesvědčivě nad Újezdem 6:1.

V neděli halu v Rousínově navštívili i hráči z přípravky, kteří si připsali dvě prohry a jednu výhru a nasbírali cenné zkušenosti do dalších týdnů :)

Zpět