Věděli jste, že... ?

01.11.2017 12:08

Že máme za sebou 4. kolo KP JM jste zřejmě postřehli a určitě už máte také všichni zjištěno, že v posledním domácím zápase rozstřílelo Áčko hustopečských futsalistů 11:0 brněnské stálice SK Líšeň a drží tak stále I. flek v tabulce. Je tu ale pár věcí, které možná nevíte a bylo by škoda na ně neupozornit :D

1) Oča vede tabulku střelců!
Jako správný kapitán řídil Zdeněk Očenášek poslední výhru 4 trefami a posunul se tak s osmi góly na dělené I. místo i v tabulce střelců. A aby toho nebylo málo, má už náš nejzkušenější hráč připraven i individuální plán na zimní fotbalovou pauzu, kdy rozhodně nehodlá usnout na vavřínech!!! :D

2) Nováčci v A týmu
Ještě nikdy jsme do nové sezóny nevstupovali s takovým počtem nových tváří a tolika obměnami v sestavě. Přes léto se podařilo podepsat šikovné mladé štiky z Hustopečí a okolí (Adam Čapka, Patrik Nasadil, Petr Mach a Dominik Ryšavý), z Bavor k nám přišel Thomas Popp a po „motivační pauze“ se nám vrátil Petr Havelka :) Díky tomuto doplnění tak můžou prozatimní „fotbalovou pauzu“ držet kluci z Břeclavi (Lukáš Černý, Jirka Gajdoš a Pavel Simandl) a pracovně/rodinné záležitosti si doladit Marek Vejvančický. Na marodce dál zůstává Roman Vejvančický (drž se, Vevi) a do ambiciózního druholigového mančaftu Bazooka Cf. Uherské Hradiště jsme pustili Marka Pukančíka, kterému děkujeme za dočasnou výpomoc a přejeme hodně štěstí!

3) Vstup do sezóny
Paradoxně ke všem těmto změnám se kupodivu daří hrát pěkný futsal, vyhrávat a sbírat body, což se podepsalo na postavení v tabulce. Lepší vstup do sezóny jsme ještě nikdy nezaznamenali, nejblíže tomu byla pouze postupová sezóna 2009/2010.

4) Dvě výhry s nulou
Sezóna 2009/2010 byla také zároveň poslední, kdy jsme dokázali uhrát dva zápasy po sobě bez inkasovaného gólu. To se povedlo až letos, kdy první zápas vychytal Martin Vlach a o týden později Domink Kunický! Gratulace, borci!

Závěrem lze pouze vyjádřit spokojenost s aktuálním stavem a doufat, že se v podobném duchu ponese i zbytek sezóny ;)



 

Zpět