V prvním domácím zápase jarní části bereme 3 body!

12.01.2015 15:31

V rámci 13. kola jsme na domácí palubovce přivítali Thomson Brno. Soupeře, který nás při první konfrontaci sil dokázal porazit a to výsledkem 3:2. Byli jsme odhodlaní minulý zápas odčinit a to se odráželo i od našeho výkonu.


















Od prvních minut jsme měli hru ve své režii. Nenechali jsme se, jako v minulých zápasech, dostávat pod větší tlak na naší polovině, ba naopak jsme soupeře přesnými kombinacemi dostávali ze hry my. Naše odhodlání a klidná a přesná hra přinesla první gólový projev v minutě desáté. To se projevila nová akvizice týmu, mrštný štírek, Marián Nekvapil, který se po rychlé výměně míče s Petrem Havelkou dostal do pozice, ze které se nemýlí a otevřel gólový účet zápasu. 1:0. Když tři minuty před poločasovým klaksonem navýšil skóre křižnou střelou, náš kapitán, Tibor Fekete a obrana fungovala stále na jedničku, tak se do kabin šlo za stavu 2:0.
Do druhé půle jsme nastupovali s velkou chutí a kvalitní zásobou sil, což dokazoval stále pilný střelec a jeden z nejlepších hráčů utkání Zdeněk Očenášek, jenž přestože nastřelil za zápas pouze 3x brankovou konstrukci, svým výkonem prokazoval obrovský přínos pro tým. Další gólový projev na sebe nenechal dlouho čekat. Po pár minutách druhé půle se prosadil po tvrdé střele obránce Tomáš Janota 3:0. Když se soupeř rozhodl ještě více otevřít hru, aby s výsledkem zápasu ještě něco udělal, přišel trest. Mezi listinu střelců se podruhé v utkání zapsal domácí kapitán Tibor Fekete a tím uzavřel gólový počin tohoto utkání. Důležité 3 body zůstali v Hustopečích a to se počítá!
VAMOS, Futsal Hustopeče Bulls! :)

Vlachos

Zpět