Turnajové prokletí zlomeno právě včas, první sezóna v okresu se kvapem blíží!!!

24.07.2013 14:59

Prázdniny ještě nedošly ani do své poloviny, ale novinek v týmu už je habakuk!
Tou nejdůležitější je pro tým hustopečských futsalistů bezesporu postup do brněnského Okresního přeboru a s tím spojené změny! Rada starších (týmoví Old Boys) se totiž rozhodla vydat (podle nás) správným směrem a založila „B tým“, který bude od září bojovat ve třetí brněnské třídě a zároveň v případě potřeby doplňovat, či bude doplňován „Áčko/Áčkem“.

Novinkou nejpříjemnější je pak rozhodně prolomení věčného prokletí a vítězství „Áčka“ na zajímavém futsalovém turnaji
Arsenal Bosňa Cup 2013 v Uherčicích!!! Tým si v dobře obsazeném turnaji dokázal poradit jak s výběrem dvou ligových brněnských matadorů (Helas a Tango), tak s futsalově neoblíbenou Pískovnou a v napínavém finále nakonec i s „divizním“ Arsenalem! Hrál se výborný futsal, kde bylo vidět dobré bránění a krásné přechody do útoku, ale hlavně srdíčko a chuť vyhrát…
Nevím, jestli to sem psát, ale Vlachos si poprávu odnesl cenu pro nejlepšího brankáře ( ten zas bude na hrušce :) ) a tým ve složení P. Doušek, T. Fekete, M. Stehlík, M. Havel, P. Dolíhal, T. Janota a P. Havelka uznání soupeřů a tentokrát i „můj klobouk“ (musel jsem smeknout…).
Bylo by dobré se od tohoto výsledku (ostatně i od uplynulé sezóny) odpíchnout správným směrem a přenést si to do letní přípravy a blížící se sezóny.

Pro hráče „Áčka“ to teď znamená pravidelné čtvrteční tréninky v uherčické hale, účast na trénincích v Hustopečích, přátelská utkání a minimálně ještě jeden odehraný turnaj.
První domluvený přátelák připadá na pondělí 12.8. (19:00 hod – Brno / Okruh) proti týmu Gladiators, kteří letos postoupili do Krajského přeboru! Účast povinná, v případě potřeby možno doplnit i hráči „Béčka“. Další zápasy jsou v jednání (Kloboučky/kraj, Arsenal/divize/okres, …)
Mezi přátelská utkání pak lze počítat také zápas „Áčka“ proti „Béčku“, který se uskuteční u příležitosti zahájení sezóny v pátek 16.8. ve sportovní hale v Uherčicích. Pít se bude vítězné turnajové pivko a na akci bychom rádi pozvali i naše drahé polovičky :)
Více info postupně zde!

Velkým nešvarem jsou naše webovky, které budou do konce léta mírně upraveny a hlavně začnou být pravidelně aktualizovány. Tímto bych chtěl poprosit všechny tvůrčí členy (včetně omladiny), aby se začali podílet čímkoli, co je napadne (osobně mi chybí např. Florišovo okénko) :)

„El Dirigento“ :)



 

Zpět