Přípravka odehrála dva přáteláky

20.04.2015 13:50

Dva přátelské zápasy odehrála v uplynulém týdnu futsalová přípravka s fotbalovým týmem Sokola Starovice. První utkání se odehrálo na fotbalovém hřišti ve Starovicích, to druhé na domácí palubovce ve Sportovní hale v Hustopečích. Po hodinách a hodinách strávených v tělocvičně tréninkem, chtěli kluci ukázat co v nich je, a dokázat tak svým starším futsalovým vzorům, že nám v nich vyrůstá nová generace budoucích špičkových futsalistů.

V prvním zápase na venkovním, bohužel ne příliš kvalitním travnatém hřišti ve Starovicích, kluci po většinu zápasu diktovali tempo hry a soupeře přehrávali. Chybělo nám trochu toho pověstného štěstíčka v koncovce a tak domácí mužstvo i díky dvěma velmi štastným golům vybojovalo cennou remízu. V následných penaltách se oba týmy také rozešli smírem a tak jsme se vraceli domů s vírou, že na domácím hřišti soupeře porazíme a zvítězíme.

Do druhého zápasu obě mužstva postavila kompletní týmy a tak se na hřišti v pravidelných časových intervalech střídali vždy mladší a staří přípravka. Velmi slušně zaplněná sportovní hala mohla sledovat velmi zajímavé utkání, při kterém se skore počítalo dohromady a v průběhu zápasu se několikrát přelévalo z jedné strany na druhou. Kluci z mladší přípravky předvedli velkou chut a nasazení, ti starší zase větší kvalitu hry. Vše se však vzájemně velmi dobře doplnilo a po závěrečném hvizdu tak mohl halou zaznít vítězný pokřik našeho týmu. Radost nám tak pokazili pouze penalty, ve kterých jsme trefovali tyče a břevna a podlehli o jediný gol.

Nejen našim klukům, ale i soupeřům patří pochvala za předvedené výkony.

Futsal Hustopeče – Sokol Starovice 6:6 a 6:5


FOTO ZDE!

 

Zpět