Přátelák s Tangem B opět výhru nepřinesl

17.10.2016 16:25

Odložená utkání hned z kraje sezóny KP a potřeba vyzkoušet „nové tváře“ byly hlavním impulsem pro sehrání přípravného utkání proti rezervě hodonínského Tanga.
Zápas se odehrál na hustopečské palubovce, pískal jej rozhodčí Libor Rohrer a hrálo se na čistých 2x20.
Do zápasu jsme vstoupili s Dominikem Kunickým v bráně a v jedné z útočných dvojic jsme zkoušeli Pavla Simandla. A nevedli jsme si vůbec špatně. Poměrně dlouho trvalo, než padnul první gól, kterým nás poslal do vedení Jirka Gajdoš. Hrál se pěkný futsal s šancemi na obou stranách, nejvýrazněji však nad celkem vyčníval brankář Kunický, který nejenže dobře četl hru a tím zastavil velké množství šancí soupeře už téměř na polovině, ale nebál se akce i zakládat… Zkušenost a jistota v brance ale pro tým kupodivu moc uklidňující nebyla a tak jsme měli velmi brzy nasbíráno 6 faulů a Kunický musel chytit první desítku soupeře. Na druhou už nedosáhnul a první poločas tak skončil smírně 1:1.
Na ten druhý šel do branky Martin Vlach a hned z kraje musel řešit několik dobrých šancí soupeře. Tango hrálo líp a začalo těžit z našich hrubých chyb v obraně. Brzy jsme tak prohrávali 1:4 a moli zkusit už jen korigovat pomocí power-play, při kterém jsme jeden gól dali a jeden ještě obdrželi. Konečný výsledek byl tedy 2:5 z pohledu domácích.
„Utkání nehodnotím nijak zle. Vyjimečně jsme se totiž sešli ve větším počtu a bylo zajímavé sledovat, jak se hráči popasovali s týmem, který se na sezónu připravuje velmi pečlivě a zapojuje i motorickou přípravu, posilovnu a zkušenosti trenérů prvoligového A týmu. Poděkování patří rozhodčímu Liborovi, který si na nás našel ve svém volnu čas a chuť...“

O.K.

 

Zpět