Posvatební veselice

05.05.2014 10:10

Vážení a milí přátelé, kamarádi :)

jak už asi všichni víte, měníme s Petuú staré dobré zavedené pořádky a rozjíždíme uplně nový projekt... "Kušníci - manželé" :)

Svatba jako taková proběhne 7.6. ve 13:30 v kostele v Uherčicích, pokud budete chtít přijít, rádi vás tam uvidíme. Potom bude následovat pouze malá pártoška s rodinou, kde mámy budou plakat a tátové snad plácat po ramenou :)
Protože ale těch (vás), se kterýma bychom tuto pro nás důležitou událost rádi oslavili, je hodně, rozhodli jsme se pro vás připravit takovou posvatební taškařici, kde si prostě dáme do trumpety, poklábosíme, zhodnotíme první manželské dny a... bude nám dobře :) Ta proběhne o týden později, v sobotu 14.6. od 16 hodin v Uherčicích na hřišti a v hale.
Občerstvení zajištěno (pivko, vínko, drinčíčky + dobrůtky z grilu a udírny) k tanci a poslechu zahraje Skrznaskrz + DJ Manoš a po nich kdo chce, co chce, na co chce :) Parkování, stanování i ubytování v hale je k dispozici.

Je nám jasné, že někteří už máte třeba jiný program, moc rádi budeme za každého, kdo čas mít bude a přijede. Akce je to uzavřená, pouze pro informované, ale partnery, milence/ky a děti, o kterých nevíme a nezvali jsme je, samozřejmě vezměte sebou :)

Vzhledem k tomu, že v té době budeme už "svoji", dá se říct říct, že už budeme mít všechno :) Pokud by jste nás ale přecejenom chtěli něčím podarovat, budeme rádi za zkušenou radu, pěkné přání, nebo pár korun do obálky :)

Pokud vás bude cokoli zajímat, ptejte se na fóru, nebo osobně ;)

Těšíme se na vás a věříme, že si to s náma náležitě užijete :)

Petua a Ondra





 

Zpět