Ostrá "facka" hustopečským futsalistům... V sobotu prohráli s Líšní

09.11.2016 16:17

V sobotu večer se v Hustopečích odehrálo 4. kolo KP JM ve futsalu. Hustopečtí hostili SK Líšeň a jak už tomu tak bývá, předzápasové očekávání a prognózy padly za vlast a hosté si odvezli výhru 7:3.

Zápas začal špatně od samého začátku a brankář Dominik Kunický tak dostal hned zkraje volnou ruku v podpoře útočných akcí. To se nám vymstilo a už v páté minutě jsme obdrželi druhou branku. Nevycházelo nic a oproti minulému utkání jsme propadali v soubojích, nahrávkách i jednoduchých útočných a obranných situacích. Zkušená Líšeň hrála svou hru a postupně navýšila vedení až o pět branek. Úspěšní jsme byli pouze ve sbírání žlutých karet.
Zápas tak nabídnul to, co valná většina soubojů v sezóně minulé. Padesát fanoušků na ochozech vidělo chaotický výkon plný hrubých chyb, nervózních kontaktů, zmar v zakončení (v první půli JEDNA střela na branku soupeře) a hráče, kteří si mysleli, že „se to udělá samo“…   

Nezbývá, než si z této facky vzít ponaučení a doufat, že další takové zkušenosti už nebudou! Zima je tu, pomalu všem končí fotbaly, tým navíc doplnilo pár nových tváří a já očekávám, že se nás teď na tréninky bude scházet takový počet, který umožní trénovat všechno to, co nám například v tomto utkání chybělo.
Děkujeme všem, kteří si na nás v sobotu našli čas a přišli podpořit. Poděkování patří i rozhodčím, kteří tentokrát zápas zvládli výborně!  

O.K.

Zpět