Hustopeče od nové sezóny v DIVIZI E!

24.06.2015 14:25

Rok se s rokem sešel, premiérová sezóna v KP je sotva za námi a už jsou tu další změny. Vzhledem k drobným přesunům  a administrativním úpravám ve vyšších soutěžích došlo k situaci, kdy nám bylo nabídnuto pro nadcházející sezónu „postoupit“ do Divize E.


Pravda, v poměrně krátké době je to další velká výzva a posun v podstatě do (na hustopečské možnosti a poměry) té nejvyšší možné soutěže vůbec. Výš už totiž zůstává pouze II. a I. liga, což jsou vyloženě profesionální záležitosti a „nemá cenu se zabývat myšlenkou na tyto mety“  :)
Téměř jednohlasně jsme se shodli, že do toho půjdeme a tuto soutěž okusíme…

Cíl na nadcházející sezónu je tedy jasný. Udržet onu nově nabytou soutěž a snažit se opět přistupovat zodpovědně a nehrát druhé housle! A to hlavně s přihlédnutím k velkému množství aktuálních marodů a snaze zapracovat nové tváře.
Tímto bych rád přivítal prozatímní tři domluvené nové posily. Obranné řady by měl rázně vyztužit Roman Vejvančický a útok posílit jeho bratr Marek Vejvančický a Jirka Unger. Po delším zranění se nám také vrací zkušený Marek Stehlík a dá-li pánbů, tak třeba i Petr Kopeček.  
Všem přeju hodně štěstí, sil, pevných nervů a hlavně ať se jim v tomto prokletém týmu výjimečně vyhýbá zranění  :D
Další posilou A týmu bude bezpochyby rozšíření trenérské lavičky o moudré rady a kvalitní přístup trenéra naší futsalové přípravky a týmového „Presidenta“ Michala Stehlíka, od nějž si slibujeme hlavně zkvalitnění přístupu hráčů k tréninkovým jednotkám, zápasům a týmu jakožto celku!

Příprava na novou sezónu začne na přelomu prázdnin, hráče čekají pravidelné tréninky v hustopečské sportovní hale, několik přátelských zápasů a krátké předsezónní soustředěníčko v hale uherčické.
Dál se budeme také snažit tým ještě doplnit o kvalitní posily na všech postech.

Závěrem bych moc rád hráčům poděkoval  za snahu v uplynulé sezóně, za jejich nadšení a kamarádský přístup. Apelovat snad mohu jen na zkvalitnění toho přístupu profesionálního, kdy bych chtěl, abychom si všichni jasně uvědomili, jakou že to soutěž vlastně budeme hrát a že bez stoprocentního zápalu a nadšení pro hru to už nepůjde.  

Jsme jeden tým, cíl máme jasný a já se těším a pevně věřím, že se nám podaří jej splnit  ;)

VAMOS FUTSAL HUSTOPEČE!

Ondra Kušnier

 

Zpět