Dva turnaje a mistrák! Ale tři body doma!

19.12.2016 16:19

To byl víkend! Nelehká porce zápasů čekala hustopečské futsalisty v sobotu a neděli. Nejdříve se rozházení do dvou týmů účastnili sobotního sympatického turnaje ve sportovní hale v Uherčicích, kde se umístili na 3. a 4. místě. Hned po něm následoval přesun na domácí palubovku do Hustopečí, kam přijel tým Inexis Bučovice, tentokrát bez Milana Pacandy, zato však se svým nejlepším střelcem. A zápas to nebyl vůbec jednoduchý! Hrálo se v ořezané sestavě s lehce neznámou taktikou, kdy jsme se snažili využívat na hrušce hrajícího Očenáška a taky novou posilu v útoku – brankáře Kunického, který se ukázal jako pomalejší, ale technicky zdatný hruškař a dokonce i střelec :D
Po divoké přestřelce vyhráváme 10:7 a v tabulce se tak držíme na dostřel brněnského Helasu B. S tím se utkáme v neděli 8.1. v hale v Bohunicích.
A i když je fakt, že nám dosti pomohlo vyloučení brankáře Inexisu a famózní forma Marka Pukančíka, tak toto utkání naplno ukázalo, jak je dobré mít podstatně širší kádr, než v předchozích sezónách, protože i přes absenci několika hráčů jsme hráli s hlavou nahoře a chtěli se o body porvat. 

Druhý den se část týmu účastnila ještě turnaje Futsal Tour, kde se v konkurenci 20 týmů umístila na 4. místě! Gratulujeme!

Aktuálně nás tak teď čeká hlavně Vánoční besídka – sportovní den, která se bude konat ve středu 28.12. v uherčické sportovní hale a na kterou tímto zveme všechny hráče, partnerky, děti i fanoušky našeho týmu! ;)
Po novém roce pak následuje největší událost v podobě tradičního Novoročního turnaje (7. a 8. 1. 2017).
Přijďte, těšíme se na vás!


Zpět