Další tři body z venku! Hustopečtí poráží i Inexis Bučovice.

01.12.2016 12:43

V rámci včerejší dohrávky zajížděl A tým na palubovku do Vyškova, kde byl tentokrát domácím týmem Inexis Bučovice. A i když tomu tak dřív nebývalo, začínáme sem jezdit docela rádi. Daří se nám tu :)

Zápas měl začínat v 19 hodin, leč ambiciózní a neoblomná paní správcová se rozhodla, že tomu tak prostě nebude a s odkazem na smluvní podmínky nechala oba týmy zmrzat půl hodiny před zápasem venku. Utkání tedy začalo s pětiminutovým zpožděním a bez prostoru na protažení, což se promítlo i do kv
ality prvních deseti minut zápasu. V těch byli mnohem aktivnější domácí a jen šikovný Martin Vlach v naší brance zapříčinil, že jsme zápas neztratili hned v začátku. Ve druhé minutě navíc po tvrdém dopadu odkulhal a dohrál Lukin Černý a my tak točili tři hráče vzadu a tři v útoku. Soupeř hrál důrazně a částečně spoléhal i na zkušenosti a šikovnost Milana Pacandy, hrajícího v jejich barvách. Tomu se nedá upřít vynikající přehled a talent, což potvrdil i jedním gólem a přihrávkou v průběhu zápasu. První gól jsme ovšem vstřelili v 7. minutě my, když se prosadil perfektní střelou do „vinglu“ Lapis. Během sedmi minut pak ještě přidal hattrick Oča (budiž mu tímto poděkováno za příspěvek do klubové kasy :D ) a jeden gól Mara Stehlík a tak první poločas skončil 5:0 pro nás.
V tom druhém se obraz hry nijak moc nezměnil a my si tak výsledek pohlídali až do konečného stavu 12:3 z našeho pohledu a odvezli domů další tři body do tabulky :) V ní jsme se touto výhrou posunuli na 3. místo za Helas a Blansko.
Teď bude důležité si herní pohodu přenést i do sobotního domácího zápasu, kdy v hustopečské hale hostíme šesté Troubsko (bývalý Slovan). Zápas začíná v 19:00 a my Vás na něj srdečně zveme!


„… dvanáct tří jé dobréj,
dvanáct tří jé dobréj,
dvanáct tří jé dobréj výsledék“ :D





O.K.

Zpět