4 body do tabulky - upevňujeme 3. místo

28.02.2017 14:44

Další dva zápasy má za sebou A tým hustopečského futsalu. V tom prvním přivítal ve čtvrtek na domácí palubovce poslední tým tabulky - Orel Bučovice, v rámci dohrávky odloženého zápasu. A k překvapení všech nešlo v žádném případě o jednostrannou záležitost! K vidění byl pěkný futsal se spoustou gólů na obou stranách a soupeř rozhodně nepřijel dát svou kůži lacino... Konečný stav 5:5 byl spravedlivým vyústěním celého zápasu a nutno říct, že přes své postavení v tabulce nebyl Orel Bučovice ani zdaleka nejhorším týmem, co tu hrál!
Sestava: Kušnier - Havel, Stehlík, Fekete, - Očenášek, Kunický, Unger a Nečas 

TJ AGROTEC HUSTOPEČE - FK ORLI BUČOVICE 5:5 (3:3)
1. Očenášek (Kunický), 7. Kunický (Očenášek), 12. Stehlík (Očenášek), 27. Nečas (Unger), 33. Očenášek (Unger) - 5. Volec L. (Nedoklanov), 8. Spirit (Volec L.), 18. Maláč (Volec L.), 29. Šrom (Maláč), 31. Maláč.


V 19. kole nás čekal TJ Sokol Troubsko. Na zápas jsme jeli s vědomím, že pokud vyhrajeme, tak si pojistíme 3. místo v tabulce.
Sestava: Kunický – Fekete, Gajdoš, Havel, Stehlík – Černý, Očenášek, Unger.
Od 1. min jsme drželi míč většinu času pouze my a soupeř podporován hlučnou skupinou náctiletých fans hrozil pouze z brejků. I přes územní převahu pro nás bylo v 14. min děsivé skóre 0:5, kdy prakticky každá střela soupeře skončila v naší síti a naše ostřelování brány končilo na dobře chytajícím brankaři nebo na brankové konstrukci. Po 5. brance soupeře jsme se rozhodli pro power play. Náš tlak opět zesílil a do poločasu jsme stihli aspoň částečně zkorigovat skóre na 2:5.
Druhý poločas začal ve stejném stylu. Koncentrovanou a trpělivou kombinací si připravujeme šance a střílíme góly. Soupeři půjčujeme míč na chvíli prakticky pouze po vstřeleném gólu, v 32. min už se dostáváme do vedení 6:5. Po chybě v naší rozehrávce se podařilo soupeři srovnat na 6:6, ale v přesilovce pokračujeme a za krátkou chvíli si bereme vedení zpět a po následné “desítce“ je skóre 8:6, které v posledních vteřinách upravujeme na konečných 9:6. Tímto vítezstvím jsme si pojistili 3. místo v KP, další zápas odehrajeme 4.3. v 19:00 s Panamou Brno v Hustopečské sportovní hale.

TJ SOKOL TROUBSKO - TJ AGROTEC HUSTOPEČE 6:9 (5:2)
4. Sládek (Herinek), 6. Knee (Sládek), 7. Knee (Herinek), 12. Sládek (Koláček), 14. Herinek (Knee), 36. Knee – 14. Očenášek (Černý), 20. Unger (Gajdoš), 26. Kunický, 28. Fekete (Černý), 30. a 32. Černý (Kunický), 37. Očenášek (Kunický), 39. Černý, 40. Očenášek (Gajdoš).

Marek Stehlík

 

Zpět