3 body z hřiště Slovanu

11.02.2015 10:10

V pátek 6.2 jsme zajížděli na půdu Slovanu Brno, který je v tabulce krajského přeboru na posledním místě. Náš úkol byl jasný - vyhrát.
Do týmu se po zranění kolene vrátil Petr Dolíhal a v brance se objevil náš nejstarší brankář Zdeněk Beran, který dokázal, že rozhodně nepatří do starého železa.
První poločas byl v naší režii, hráli jsme trpělivě z obrany a vyráželi do rychlých protiútoků, které nám obvykle vychází. Úvodní desetiminutovka byla opatrná z obou stran. První gól vstřelil Petr Dolíhal, poté se prosadili Zdeněk Očenášek, Jakub Caha a Tomáš Janota. Za stavu 4:0 naše bránění polevilo a Slovan snížil na 4:1. Naštěstí Zdeněk Očenášek odpověděl nejlépe, jak umí a odražený míč od obránce Slovanu umístil dloubákem za záda brankáře. Na konci poločasu se napřáhl z velké dálky hráč Slovanu a míč skončil v naší brance. Poté ukázal svoji hbitost Petr Dolíhal, když se dostal před branku soupeře a se štěstím vstřelil svůj druhý gól v zápase. Poločas končil za stavu 6:2.

V druhé půli začal Slovan tlačit a vyplatilo se mu to. Vstřelil nám dva rychlé góly a najednou bylo skóre 6:4. Naše kombinace nám nevycházely a jen těžko jsme se probojovávali k soupeřově brance. Naštěstí se opět prosadil Petr Dolíhal a připsal si už třetí gól. Slovan nesložil zbraně a pořád se snažil dohnat třígólové manko…a vyplatilo se mu to. Snížil na 7:5 a chtěl si vydřít alespoň bod. Hra se přiostřila a náš tým kopal přímý kop, ke kterému se postavil Petr Dolíhal. Krásnou střelou na bližší tyč vstřelil svůj čtvrtý gól. V poslední minutě ještě Slovan snížil na konečných 6:8.






Tabulka po 16. kole:


Tibor Fekete

Zpět